Kun mitään ei ole enää tehtävissä

Jumala voi yllättää

Reilut kymmenen vuotta edellisen autoilutapauksen jälkeen, olin katsastusmatkalla Nokian puolella.

Auto meni läpi katsastuksesta ja ajattelin käväistä Nokialla joillakin asioilla kaupoissa. Olin lähestymässä rautatien yli kulkevaa Kalkun siltaa, kun havaitsin musiikkikasetin pudonneen auton lattialle "apumiehen" puolelle.

Mieleeni tuli ajatus, että kun vauhti ei ole kova ja tie oli juuri sillä hetkellä suora, nappaan nopeasti kasetin lattialta. Toteutin aikeeni ja kun olin nostamassa katseeni takaisin ajotielle, havaitsin auton kulkeutuvan hetkessä päin kadun vieressä olevaa teräskaidetta.

Auton vauhti oli kuitenkin ollut omia arviointejani suurempi ja tiessä oli loiva kaarre vasemmalle. Auto oli aivan pian kolahtamassa kaiteeseen ja menetin jotenkin kykyni tehdä mitään.

Äkkiä minun vasemman käteni ranteeseen tarttui hyvin voimakas näkymätön käsi, joka käänsi oman käteni kautta rattia reippaasti vasemmalle. Auto kääntyi heti ajoradalle ja oli kuin ei olisi mitään tapahtunutkaan.

Vieras käsi irrotti otteensa ja minä ihmettelin.

Olin todella kiitollinen meidän Taivaalliselle Isällemme. Olen sitä edelleenkin.

 

Jos olet vastaavassa tilanteessa ja sinulla on konstit vähissä, käytä vaikka Jumalan pikapuhelinta (et tarvitse tavallista "kapulaa").

Tässä on hätäsanoman tiedot, numerohan on 5015:

"Huuda minua avuksi ahdistuksen päivänä.
Minä vapautan sinut,
ja sinä olet kunnioittava minua."

 

Hätäsanoma löytyy Psalmista 50, jae 15